Inbraak bij autobedrijf

De zaakvoerder van de firma Devaco, een autohandel in de Toekomstlaan, stelde gisterenmiddag vast dat er tijdens de nacht voordien in de zaak was ingebroken.

Een ruitje was uit de toegangspoort van het bedrijf verwijderd om via die weg naar binnen te geraken. Uit het kantoor van de firma was enkel een geldkoffertje verdwenen. Dat koffertje werd nadien teruggevonden in de struiken vlakbij het bedrijf. Er was wat geld uit verdwenen, sleutels staken er nog in.

Van de dader ontbreekt voorlopig nog elk spoor. Er zijn vermoedelijk camerabeelden van de inbraak geregistreerd. De benadeelde ging die beelden opvragen bij de beveiligingsfirma waar de beelden binnenkomen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.