Zomerpark op dinsdag : Straffe optredens

Elke dinsdag vanaf 20 uur zijn er geweldige optredens in het Zomerpark te Bouckenborgh. De muziekgenres variëren, zodat iedereen zijn gading kan vinden.

Op het programma:

 • dinsdag 14 juli: NETWERK
  NETWERK is een muziekgroep opgericht door vrienden die samen beats maakten en er ook iets mee wilden doen.
  Muziek van jongeren voor jongeren!
  genre: Upcoming Hip Hop, Creative Future Sounds, Trap, DJ sets
 • dinsdag 21 juli : Free Podium
  Iedereen is welkom om zijn kunsten te laten zien aan het grote publiek. schrijf je in via Ziggy@bouckenborgh.be!
  Inschrijven kan tot 14 juli.
  De allereerste kandidate is Soulqueen Christina Sapalo, die in 2014 deelnam aan The Voice van Vlaanderen.
 • dinsdag 28 juli : Bizkit Park
  Bizkit Park is een energieke coverband uit het Waasland. Ze spelen een wervelende set gaande van Limp Bizkit, Korn en Linkin Park tot papa Roach, P.O.D en alles wat ertussen ligt.
  genre: Nu-Metal
 • dinsdag 4 augustus: O Gares
  O Gares verlegt met drums, gitaar en keys de grenzen van verschillende muzikale genres. Verwacht je aan een stevige portie progressieve rock op een bedje van jazz met een heerlijke jus van elektronica. Een melange die de grens tussen tegenstellingen doet vervagen en je eigen energie doet oplaaien. Ben je klaar voor Avant-Gares?
  genre: progressieve rock, jazz, elektronica
 • dinsdag 11 augustus: Cream Colored Ponies
  De Cream Colored Ponies halen hun inspiratie uit de jaren ’30 en ’40. In een stijlvol vintage-cachet brengen ze swingjazz van de bovenste plank. Cream Colored Ponies maakt het stilzitters erg moeilijk met hun swingende set. Strek dus je benen en leef je uit op hun springlevende dansmuziek. It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!
  genre: swing
 • dinsdag 18 augustus: Albino
  Albino is ontstaan tijdens een repetitie van toneelgezelschap de Zwezerik. Wanneer figuranten Ben, Dries, Wout en Kristof werden gevraagd om het vee in de wei van Kiwistreler Karel te figureren, merkten de jongens op dat hun dierengeluiden verrassend harmonisch weerklonken. Als gevolg van deze merkwaardige ontdekking stelde Ben voor dat ze eens samen zouden repeteren, om andere soundscapes te verkennen. Na succesvolle imitaties van nachtelijk krekelwoud, Parijse bordelen en zelfs mistige ochtendfiles besloten de jongens een stapje verder te gaan: ze doopten zichzelf Albino, naar de geteisterde pigmentloze Afrikanen en schaften zich een set instrumenten aan. Nog steeds gedreven door primitief oergeluid opende dit de deur voor rockmuziek recht uit het hart. Al snel baarde het stel hun eerste kind: hun gelijknamige demo, een nog ruwe schets van wat komen zou. In het najaar van 2013, is dit kind tot leeuw geworden en stuurt Albino met trots en tranen hun eerste full album de Belgische velden in: Schizofreen.
  genre: experimentele rock
 • dinsdag 25 augustus: Ivory for elephants
  Wat begon als een achtkoppige jamsessie in een tuinhok van een boomkwekerij ergens in de Parel der Voorkempen is al snel geëvolueerd naar een groepje van vier dat graag flirt met experimentele sounds. Daarbij steunen ze op loeiharde bas, drums en sexy gitaar-riffs. Hun inspiratie vinden ze bij bands zoals Queens of the Stone Age, Truckfighters, Kyuss, Red Fang, Melvins, … Moeillijk om niet te schudden met je billen.
  genre: rock

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.