Week van de Poëzie in 2016

Tijdens de laatste week van januari 2016 hoort, ziet en proeft u overal in Merksem gedichten en foto’s. Het thema van de Week van de Poëzie in 2016 is ‘Leef je uit!’. Wat dat betekent bepaalt u zelf.

Leeft u zich uit door eens goed gek te doen? Door de vakantie van uw dromen te boeken? Of door helemaal in uw hobby op te gaan? Giet al uw uitlevingsvermogen in een mooi, spannend, lief of ontroerend gedicht, een pakkende foto, of beide.

Stel uw camera scherp of slijp een nieuwe punt aan uw pen. Misschien verschijnt uw gedicht of foto dan in de brochure van de Week van de Poëzie, of schittert uw creatie in het Gemeentepark Roosendael tijdens de poëzieroute van 29 januari tot 5 februari 2016.

Stuur uw gedicht als Word-bestand of uw foto, minimaal 1MB groot, vóór 1 november 2015 naar poezie.merksem@stad.antwerpen.be. U kan uw inzending ook afgeven aan de infobalie van het districtshuis. Vermeld  er zeker bij dat het voor de Week van de Poëzie is. En vergeet uw naam, geboortedatum en adres niet. Iedereen die in Merksem woont, werkt, naar school gaat of lid is van een Merksemse fotoclub kan meedoen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.