Inbrekers halen sloffen sigaretten en tabak uit auto van winkelier

Twee dieven hebben woensdagnamiddag de auto van een uitbater van een nachtwinkel leeggeroofd. Het slachtoffer had net voor een paar honderd euro sigaretten gekocht, en moest nog even naar de Colruyt aan de Groenendaallaan. Wanneer hij terug aan z’n wagen kwam, zag hij dat het raam aan de passagierskant achteraan ingeslagen was. Het kinderstoeltje dat normaal op de achterbank stond, was op de voorzetel gezet en het karton met sloffen sigaretten en tabak dat in de koffer lag, was gestolen. Een medewerker van het warenhuis zou de twee daders gezien hebben waardoor de politie een goeie beschrijving van hen heeft. Het duo wordt gezocht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.