Overvaller gewapend met mes overvalt kassierster supermarkt

Zondagavond rond 19.30 uur ging een overvaller ervandoor met de inhoud van de kassa van warenhuis Carrefour Express aan de Bredabaan. De dader, gewapend met een mes, stapte op de kassierster af. Aanvankelijk bood hij nog enkele producten aan om te betalen. De kassierster begon deze in te scannen, toen de man iets onverstaanbaar mompelde. Wanneer de vrouw opkeek, zag ze dat de verdachte een mes vast had. Hij verplichtte haar om de kassa open te maken. Toen het niet snel genoeg ging naar zijn zin, bracht de man het mes in de richting van de hals van het slachtoffer. De vrouw kon vanachter de kassa wegvluchten. De overvaller liep haar achterna en bleef dreigen met het mes. Uiteindelijk moest een andere winkelbediende de kassa openen. De dadervluchtte met het geld naar buiten. Hij sprong op een fiets en reed weg. Op de beelden van de bewakingscamera’s is hij te herkennen. De beelden werden overgedragen aan de politie. Die spoort de overvaller op.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.