Man van 39 slachtoffer van diefstal met geweld

Zaterdagavond rond 22 uur wandelde een man van 39 over de Bredabaan. De man had net geld afgehaald aan een automaat aan de Bredabaan, vlakbij de kerk. Toen hij de straat overstak in de richting van café Trivoli, werd hij door drie onbekende mannen benaderd. De verdachten trokken de kap van de trui van het slachtoffer over zijn hoofd, gooiden hem op de grond en begonnen te schoppen en te slaan. Een van de verdachten graaide de portefeuille van het slachtoffer uit z’n broekzak. Daarna zijn de verdachten gaan lopen. Het slachtoffer raakte gewond aan de hand, het aangezicht en de knieën. De brutale overvallers worden opgespoord.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.