Werken in Merksem

Verkeer op Vaartkaai beurtelings over 1 rijstrook

Vanaf woensdag 6 april wordt de Vaartkaai ter hoogte van de IJzerlaanbrug opgebroken om een deel van de riolering te vervangen. Hierdoor zal er plaatselijk slechts 1 rijstrook beschikbaar zijn op de Vaartkaai. Verkeer zal beurtelings kunnen passeren door middel van tijdelijke verkeerslichten.

Fietsers rijden op het jaagpad langs de kade en kunnen zo veilig de werfzone passeren.

Momenteel analyseert de aannemer op basis van GPS-onderzoek hoe de riolering op deze locatie verder loopt. In functie van dit onderzoek zal de aannemer bepalen welk stuk van de Vaartkaai vanaf 11 april bijkomend moet opengelegd worden. Tegelijk zal dan bepaald worden hoe het verkeer op een veilige wijze deze werfzone kan passeren. Hierover zal later deze week communicatie volgen. De werken zijn gepland tot 22 april.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.