Stap mee voor Merksem

Van 30 april tot en met 28 mei nemen 109 Vlaamse gemeenten deel aan de 10.000-stappenclash. Wie na één maand de meeste stappen heeft gezet in verhouding tot het aantal volwassen inwoners, wint de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen, www.gezondegemeente.be.

Er worden ook leuke prijzen verdeeld onder de inwoners, die mee stapten hebben voor hun gemeente!  Stapt u het district Merksem naar de overwinning?  Registreer alvast uw stappen gratis via de online stappenregistratietool. Versterk het samenhorigheidsgevoel onder buren, families, kennissen en andere inwoners van uw gemeente. Zet jullie tegelijkertijd in beweging.

Maandag 2 mei tussen 13 en 16 uur organiseert de Sportantenne van het district Merksem een wandelnamiddag voor 55 plussers. Op het programma staan verschillende sportsessies wandelen: wandelen, nordic walking of geocaching (wandelzoektocht met gps).

Samenkomen doen de deelnemers in het dienstencentrum De Zeelbaan (Elfnovemberstraat 33, 2170 Merksem). Deelname is gratis. Er wordt wel gevraagd om vooraf in te schrijven, dit voor 27 april in bij 1 van onderstaande partners en dan krijgt u er ook nog een leuk gadget bovenop.

De inschrijfpunten:

  • Sportantenne Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, Merksem, tel. 03 338 72 68, sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be
  • De Brem, Zwaantjeslei 87,Merksem, tel. 03 646 64 64
  • ’t Dokske, Min. Schollaertstraat 24, Merksem, tel. 03 620 18 01
  • De Zeelbaan, Elfnovemberstraat 33, tel. 03 292 62 80

Zin in een drankje en versnapering na de tocht?

Dienstencentrum De Zeelbaan biedt alle deelnemers een stuk taart en koffie aan voor de actieprijs van 3 euro. Indien u van deze actie wil genieten, meldt u dit best op voorhand bij de inschrijving zodat men voldoende kan voorzien.

Meer info

sportantenne Merksem
tel. 03 338 72 68
sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.