Proeverij van de Buurderij

De Buurderij Merksem organiseert een gratis proeverij op woensdag 31 augustus! Iedereen welkom. Kom mee genieten en mee proeven van al het lekkers dat de Buurderij te bieden heeft : verse zuivel, heerlijke appelen en peren, lekkere kaas, groentjes en vlees, vruchtensapjes en delicatessen met liefde en vakmanschap geteeld, geoogst en bereid door Boeren uit de streek.
Dit is een prima moment om kennis te maken met de locatie en het concept van de nieuwe Buurderij in Merksem en met alle Boeren (producenten) die op de proeverij ook aanwezig zullen zijn. Zij vertellen met veel passie over hun vak en bieden jullie proevertjes aan om duimen en vingers van af te likken.  Ook als je (nog) niets besteld hebt via de Buurderij ben je van harte welkom.

Vijf redenen om zeker langs te komen :
  • leuke gezellige sfeer op het terras van de Volkslust
  • proeven van lekkernijen uit de streek van Merksem
  • vers, lekker en lokaal voor al wie houdt van gezonde en seizoensgebonden voeding
  • een ideaal uitstapje om de zomervakantie af te ronden
  • je steekt lokale landbouwers een hart onder de riem

Welkom  op 31 augustus, tussen 17u en 18u30. Locatie: De Volkslust in de Van Heybeeckstraat 26, Merksem

Meer informatie via het Facebook Evenement.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.