Merksemse jubilarissen krijgen ontvangst in districtshuis

Het district verwelkomde dit weekend de Merksemse echtparen die dit jaar hun jubileum vieren.
 
De jubilarissen werden het voorbije jaar persoonlijk aangeschreven. Ze konden kiezen tussen een officiële ontvangst in het districtshuis of een huisbezoek van een districtsschepen. 1 platina, 10 briljanten, 11 diamanten en 28 gouden jubilarissen  schreven zich in voor de jubilarissenviering en werden vandaag in de bloemetjes gezet. 1 briljanten, 4 diamanten en 3 gouden jubilarissen verkozen een huisbezoek door een districtsschepen.
 
Het district ontving de genodigden om 11 uur in het districtshuis met koffie en gebak. Na een officiële plechtigheid sloot de ontvangst af met een receptie.
 
Naast gelukwensen van het district en de koning ontving elk koppel een plantenschaal, een medaille en 2 kopjes in de kleuren van Merksem. De briljanten jubilarissen kregen bovendien een medaille met beeltenis van de koning. Platina jubilarissen namen een tinnen schotel met beeltenis van de koning in ontvangst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.