Brutale vlucht na diefstal bierblikjes

Woensdagmiddag stal een vrouw enkele blikjes bier uit een winkel aan de Lambrechtshoekenlaan. Ze stopte ze in haar tas en betaalde aan de kassa alleen een stokbrood. Toen de vrouw de winkel verliet, ging de eigenaar (30) achter haar aan. Hij vroeg de dievegge om de inhoud van haar tas te tonen. De vrouw weigerde en liep naar haar auto en deed meteen de deur op slot. De winkelier volgde haar en ging voor het voertuig staan zodat haar vlucht verhinderd zou worden. Maar de vrouw gaf plankgas en de bestolen handelaar moest springen om niet aangereden te worden. De vrouw vluchtte weg in de richting van de Maantjessteenweg. Ze kon niet gevat worden, maar de politie spoort haar op.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.