Olse Merksem handbal

Sasja – Merksem Handbal  29  -  26

Wie dacht dat het afgaande op de stand een walk over ging worden voor Sasja kwam bedrogen uit. Merksem begon het best aan de wedstrijd en liep via 1 – 2 na 5 minuten uit tot 1- 5 na 10 minuten. Na 20 minuten ging Sasja op en over Merksem 8 – 7, maar via een sterke Rens Baeyens en Jeffrey Jacobs konden we de rust bereiken met een minieme 11 – 12 voorsprong.

De tweede helft bleef zoals het bij een goede derby hoort spannend. Via 18 – 18 na 10 minuten kon Sasja na 20 minuten een 23 – 21 op het bord toveren. Beide ploegen vochten voor elke meter veld tot Sasja vakkundig gebruik kon maken van een domme wisselfout en bijhorende twee minuten straftijd van Merksem. Sasja plaatste een tussenspurt en liep weg naar 25 – 21. Verschil dat een collectief sterk Merksem niet meer kon overbruggen. Eindstand 29 – 26. Merksem groeit stilletjes aan terug naar zijn beste vorm en die zullen we nodig hebben om de play-downs met succes te spelen.

Merksem: Jeffrey Jacobs 8,Nuni Bazoer 4,Wouter Sas 3,Dimitri Van Den Hoed 3, Alexandre Hayon 2,Dennis Thijs 2, Jannes Verhoeven 2,Simon Van Den Bergh 1, Jelle De Parade 1.

Sasja: Jacobs 8,Colman 8,Kostic 3, Lamberigts 3,Gijs 2,Bertels 3,Rola 1, Roelants 1.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.