Olse Merksem handbal

Merksem Handbal  -  HC Visé    29 – 35

Het was duidelijk te zien dat er voor HC Vis̩ meer op het spel stond dan voor Merksem. Vis̩ begon dan ook furieus aan de wedstrijd Nicolas Danse en Benjamin Danesi scoorden met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk. Dit resulteerde op het kwartier in een 5 Р12 stand en bij de rust keek de thuisploeg tegen een 12 Р20 aan.

In een betere tweede helft konden Jeffrey Jacobs, Jelle De Parade en Dimitri Van Den Hoed toch een vuist maken en via 20 – 25 na een kwartier bleef Merksem gelijke tred houden met onze Waalse tegenstander. Maar Marko Popivoda zorgde ervoor dat op het eindsignaal een 29 – 35 eindstand op het bord stond.

Merksem: Jeffrey Jacobs 10,Dimitri Van Den Hoed 6,Jelle De Parade 4,Dennis Thijs 3,Robin Boomhouwer 2,Wouter Sas 2,Lazar Popov 1,Alexandre Hayon 1.
HC Visé: Danesi 8,Danse 6,Popivoda 5,Vancosen 4,Gava 3,Geradon 3,Flajs 3,Marchal 2,Gourgoumis 1.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.