Stijging huurprijzen zaal Bart

Sinds enkele maanden wordt zaal Bart uitgebaat door de Sant Egidio gemeenschap. Zij hebben de huurprijzen ondertussen verhoogd wat voor enige commotie zorgt bij de verschillende gebruikers.

De cultuurraad van Merksem heeft nu een advies geschreven. Volgens hen zijn de nieuwe prijzen niet haalbaar zijn voor een aantal verenigingen. En dat terwijl het gebouw niet helemaal in orde zou zijn. Het betreft weliswaar een privé aangelegenheid maar gelet op de impact ervan op heel wat Merksemse verenigingen die daar hun actviteiten organiseerden zal de districtsschepen voor cultuur toch trachten terzake te bemiddelen.

Zaal Bart wordt door een 20-tal Merksemse verenigingen gebruikt.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.