Lokale verenigingen en handelaars krijgen gratis standplaats op Stroboerenmarkt

Op zondag 25 augustus start en eindigt de Schaal Sels Merksem traditiegetrouw weer op de Bredabaan. Ook dit jaar zorgt de Stroboerenmarkt voor gezelligheid en ambiance naast het parcours. Om de lokale handelaars, verenigingen en marktkramers een extra boost te geven, krijgen ze een gratis stand op deze feestmarkt aangeboden.

De Stroboerenmarkt vindt plaats op de Bredabaan – tussen de Nieuwdreef en de Weggestraat – en telt jaarlijks een grote verscheidenheid aan kramen.

Dit jaar willen de organisatie en het district nog meer Merksemse verenigingen en middenstand bij de markt betrekken. Zo wordt de markt een gezellig evenement voor jong en oud, en krijgen lokale verenigingen en handelszaken de kans om een groot publiek te bereiken.

Alle soorten kramen zijn mogelijk:

  • verkoop van kledij, snoep, speelgoed, elektronica, accessoires enzovoort
  • demonstraties en proeverijen
  • verkoop van lokale producten
  • een draairad met toffe prijzen
  • verkoop van ambachtsproducten
  • een tombola
  • volksspelen

Deelnemen aan de markt is volledig gratis, maar registratie voor woensdag 10 juli is verplicht. Deelnemers krijgen ook een vermelding van hun handelsnaam, logo en activiteit op de website www.schaalsels.be.

Meer informatie en de inschrijvingsformulieren staan op www.merksem.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.