Dealers lopen tegen de lamp

Tijdens toezicht gericht tegen drugsoverlast merkten het wijkteam van Merksem en het WOT Noord enkele personen op van wie vermoed werd dat ze op zoek waren naar drugs. Het groepje werd tijdelijk geobserveerd, waardoor de politie hun dealers kon lokaliseren. Na een korte achtervolging konden 2 dealers gevat worden. Bij de huiszoekingen werden 40 dosissen cocaïne (28 gram), 10 gram hasj, 4 295 euro cash, een auto en 2 verboden wapens (pepperspray en een mes) in beslag genomen. Eén van de twee verdachten was nog dezelfde week ‘verlost’ van zijn enkelband, maar werd al opnieuw betrapt. Bovendien reed hij rond met zijn wagen zonder over een correct rijbewijs te beschikken.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.