Fietser knalt tegen vrachtwagen bij dwarsen rijbaan

Donderdagvoormiddag, omstreeks 11 uur, gebeurde er een verkeersongeval met een fietser en een vrachtwagen op de Vaartkaai, ter hoogte van de Straalstraat. Zowel de vrachtwagen als de tweewieler reden in dezelfde richting. De 22-jarige fietser uit Schoten dwarste ter hoogte van het kruispunt de rijbaan, wellicht om zijn weg voort te zetten over het fietspad langs het kanaal. Hij knalde bij dit manoeuvre met zijn racefiets tegen de vrachtwagen aan en werd weggekatapulteerd. Het slachtoffer was eerst even buiten bewustzijn en werd voor verzorging naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.