OLSE Merksem handbal logo

Beker van België : Merksem handbal – Don Bosco Gent 28 – 31

Merksem gaat gebukt onder de blessurelast en dan 2 wedstrijden op 48u spelen is van het goede teveel. Gent nam van bij het begin de touwtjes in handen 3 – 5 na 10 minuten, 7 – 9 na 20 minuten en bij de rust 12 – 14. Onze jongeren deden het niet slecht en bleven in het kielzog van Gent.
De tweede helft konden we dit nog opbrengen 18 – 20 met nog 20 minuten op de klok maar dan brak de fysieke veer en Gent kon bij een 23 – 28 stand met nog 10 minuten te gaan al dromen van de kwartfinales. Zaïd Allaf en Jari Van De Moosdijk lieten zien dat ook zij dit seizoen stappen voorwaarts zetten en vaste waardes worden in het fanionteam. Eindstand 28 – 31 en Gent verdiend naar de volgende ronde.

Merksem Handbal: Zaïd Allaf 7,Jari Van De Moosdijk 5,Carlos Jansen 3,Timo Luypaert 3,Sten Dielen 2,Simon Van Den Bergh 2,Thomas Kieboms 2,Laurel Ntibashirakandi 2,Lennert Doms 1,Jarno Vinckevleugel 1.
Gent : Van Cauwenberghe 9,Heyndrickx 7,Lorré 5,Soetaert 4,Sovet 3,Yorgo 3.

sportieve groetjes
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.