Heraanleg Catershoflaan

De Catershoflaan is aan vernieuwing toe en wordt heraangelegd vanaf het Kroonplein tot aan de Lange Bremstraat.

Aan de heraanleg van een straat gaat een langdurig proces vooraf. De bewoners van de Catershoflaan worden vanaf het begin betrokken bij de heraanleg van de straat. Tijdens een workshop gaan de bewoners aan de slag met de invulling van de straat. Uit de resultaten van de workshops maken de ontwerpers één of meerdere concepten of schetsen voor de straat. De ontwerpers maken daarna een voorontwerp en tenslotte een definitief ontwerp. Elke stap van het proces wordt met de bewoners teruggekoppeld. Na opmaak van het definitief ontwerp wordt het dossier aanbesteed en gegund aan een aannemer alvorens de werken effectief van start kunnen gaan.

Bewoners kregen een uitnodiging voor deze workshops in de bus. Ook de leden van de verschillende Merksemse adviesraden werden reeds uitgenodigd voor deze workshops. Hebt u ook interesse? De uitnodigingsbrief vindt u hier (externe link).

De start van de werken is ten vroegste gepland in het najaar 2022.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.