Wordt uw ploeg de Merksemse quizkampioen van 2020?

De cultuurraad van Merksem organiseert al voor de twaalfde keer een spannende quiz. Zoek enkele quizkameraden en schrijf u in voor 28 februari.

U hoeft echt geen prof te zijn of weken op voorhand te studeren om plezier aan de quiz te beleven. Wat wel kan helpen, is uw kennis over het district Merksem bijspijkeren. Merksem is immers de rode draad doorheen de quiz. Verder zijn er vragen over allerhande thema’s en dus voor ieder wat wils.

Zin om deel te nemen? Spreek uw vrienden, familie en collega’s aan en stel een ploeg van vier tot zes personen samen. Schrijf u voor 28 februari in via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Vermeld de ploegnaam, een contactpersoon, adres, e-mail en telefoonnummer. Per ploeg betaalt u ter plaatse 15 euro.

Praktische info:

 • Datum
  zaterdag 7 maart 2020 om 20 uur stipt
 • Locatie
  Merksemdok, Emiel Lemineurstraat 72-74
 • Prijs
  15 euro per ploeg, ter plaatste te betalen
 • Meer info en inschrijvingen
  cultuurraad.merksem@antwerpen.be
  03 338 72 71

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.