Bestuurder vlucht via daken na aanrijding

Op de Bredabaan raakte maandagnacht de omheining van de busstelplaats beschadigd door een aanrijding. De politie kwam ter plaatse en trof een voertuig aan dat tegen de omheining was gereden. Een vrouw verklaarde ter plaatse dat haar vriend de bestuurder was, maar de plaats had verlaten. Hij zou te veel gedronken hebben en geen rijbewijs bezitten. De inspecteurs besloten nazicht te doen bij de vermoedelijke bestuurder thuis. Deze was echter niet op de politie blijven wachten en vluchtte via het dak. Aanvankelijk zag de politie een man liggen op een aanpalend dak, maar toen ze hem aanspraken, liep hij verder over de daken en kon hij ontkomen. Het achtergelaten voertuig werd in beslag genomen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.