Geuroverlast leidt tot inbeslagname van (exotische) dieren

Het wijkteam van Merksem onderzocht enkele meldingen van geuroverlast in de omgeving van de Van Stralenlei. Na enkele pogingen liet de bewoner van de onderzochte woning de inspecteurs toe. Die stelden vast dat de man 4 honden, 2 leguanen, een varaan, een zestal slangen, 2 schildpadden, een grijze roodstaartpapegaai en cavia, 2 ratten en 3 katten in huis had en dit in bedenkelijke omstandigheden. Het wijkteam kreeg van de politierechter een visitatiebevel en ging samen met een dierenarts opnieuw op controle. Alle dieren, met uitzondering van de drie katten werden in beslag genomen. Ze kregen opvang dankzij het Blauwe Kruis en het VOC. De man zal op een later tijdstip tekst en uitleg moeten komen geven.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.