Controle handelszaken

Samen met inspecteurs van de diensten voor Sociale Zekerheid bezocht het wijkteam van Merksem vrijdag enkele handelszaken. Een bakkerij in de regio liet zich voor de derde keer vangen aan zwartwerk. Er was ook iemand illegaal aan het werk. Diezelfde zaak kreeg ook een proces-verbaal met betrekking tot COVID-19. Er was geen handontsmetting aanwezig in de zaak. Nog coronagerelateerd was de vaststelling van een tweedehandswinkel op de Bredabaan die de deuren had geopend. Er werden tegen de COVID-19-regels in ook klanten geholpen. Nog een andere zaak op de Bredabaan kreeg een proces-verbaal omdat de persoon achter de kassa geen mondmasker droeg.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.