Actie tegen overlast in regio Noord

In de regio Noord is vrijdag van in de namiddag tot iets over middernacht gewerkt op verschillende overlastfenomenen. Zowel wijkteams als het verkeersondersteuningsteam (VOT) trokken de straten van Merksem, Luchtbal en Ekeren in om er toezicht te houden op onder meer verkeer, het afsteken van bommetjes en vuurwerk.

Het VOT controleerde 30 voertuigen en 58 personen. Twee bestuurders waren niet in orde met de technische keuring van hun voertuig. Er zijn ook twee processen-verbaal opgesteld inzake rijbewijs. Twee bestuurders van een bromfiets zijn geverbaliseerd omdat ze hun valhelm niet droegen. Twee bestuurders zijn betrapt toen ze in de verboden rijrichting reden. De politie kon ook een roodrijder bij de lurven vatten.

De agenten stelden 46 parkeerovertredingen vast. Acht keer kwamen bestuurders ervan af met een waarschuwing omdat hun verlichting defect was. De politie verbaliseerde ook een bestuurder omdat hij de witte doorlopende lijn had overschreden. Verder was er nog iemand die zich zijn plasje op de openbare weg nog wel even zal herinneren omdat ie er een GAS-boete voor kreeg. Er is ook vijf keer sluikstort vastgesteld en één wagen kreeg een wielklem op omdat die niet geldig verzekerd was.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.