Dealer komt aanbellen tijdens huiszoeking

Zaterdagmiddag kreeg het wijkondersteuningsteam van de regio Noord een man in de gaten die veel aandacht voor zijn gsm had. Hij gedroeg zich ook heel zenuwachtig. Omdat de inspecteurs vermoedden dat de man drugs zou gaan kopen, besloten ze om hem te volgen. Samen met twee dames ging de man een pand binnen in de Elf Novemberstraat. Wat later kwam een van de dames weer buiten met vijf gram speed in haar bezit. In de woning waar ze buiten kwam, volgde een huiszoeking. Daar wordt 130 gram GHB gevonden en 32 gram speed. De drugs, gevonden geld en twee mobiele telefoons zijn in beslag genomen. Tijdens de huiszoeking kwam er iemand aanbellen die nog geseind stond met een bevel tot gevangenneming. Die man had ook een precisieweegschaal op zak, verschillende mobiele telefoons, GHB, speed en geld. Hij kwam, zo lijkt het, GHB leveren. Ook bij die man volgde een huiszoeking. Al diende die gestaakt te worden gezien de verontrustende woonomstandigheden en het daaraan gekoppelde ongedierte. De beide vermoedelijke dealers, 30 en 56 jaar, worden bij de onderzoeksrechter geleid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.