112 nieuws Merksem

Drugsverkoper naar de cel

In het Gyselstraatje merkte leden van het wijkondersteuningsteam Noord een auto op in een omgeving waar vaak meldingen van drugsoverlast zijn. Het voertuig stond in het midden van de straat achter een andere auto geparkeerd en de bestuurder lijk op iets of iemand te wachten. De politie bleef de situatie even volgen. Al gauw kwam iemand naar de auto gewandeld en werd er onder de partijen iets uitgewisseld. Bij controle van de twee, kregen de inspecteurs hun vermoeden bevestigd en vond er net een drugsdeal plaats. De politie arresteerde de bestuurder van 22 jaar en de klant kreeg een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld. De bestuurder had trouwens nog meer drugs bij: 35 dosissen cocaïne, 300 euro en een mobiele telefoon.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.