Digitale Scholeninfobeurs

Elk jaar organiseert het district Merksem een scholeninfobeurs in het Merksemse districtshuis. Tijdens deze beurs kan je als leerling van het 5de en 6de leerjaar samen met je ouders in gesprek gaan met alle Merksemse secundaire scholen. De coronamaatregelen laten dit jaar helaas niet toe deze beurs fysiek te organiseren.

Omdat goed geïnformeerd zijn belangrijk is om de juiste studiekeuze te maken, stelt men alle nodige info van de Merksemse secundaire scholen ter beschikking. In de Excel die je via deze link opent (externe link) vind je de contactinfo van de scholen, lees je welke studierichtingen ze aanbieden en kan je van verschillende scholen een filmpje bekijken.

Deze scholen komen aan bod: Sint-Eduardusinstituut, Sint-Ludgardisschool, Groenendaalcollege, JOMA, Atheneum MXM, Stedelijk Lyceum, Sint-Elisabeth instituut, Stella Maris, Lucerna College en het Centrum voor Leren en Werken Antwerpen.

Je vindt er ook informatie over het deeltijds kunstonderwijs in de vrije tijd en over het online aanmeldsysteem ‘Meld je aan’. Inschrijven kan pas na aanmelding vanaf 8 maart op www.meldjeaansecundair.antwerpen.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.