112 nieuws Merksem

Dealen met enkelband om

Zaterdag leek de politie een transactie te kunnen vaststellen aan de Distelhoek in Merksem. Het wijkteam ging er over tot controle van de twee personen. Een van hen was juist bezig met een joint te rollen. De andere had er een klaar zitten achter het oor. Uit de controle kon opgemaakt worden dat het duo handelde in verdovende middelen. Beiden zijn overgebracht naar het kantoor en op hun adressen zijn huiszoekingen gebeurd. Bij de 16-jarige vond de politie onder meer een weegschaal en verpakkingsmateriaal. Zowel de jongen van 16 als zijn kompaan van 24 jaar, die overigens een enkelband droeg, zijn voorgeleid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.