Wijkbudget Merksem kiest in 2021 voor creativiteit en groen

Onder het motto ‘uw idee is geld waard’ kunnen bewoners van Merksem een project realiseren in hun straat, buurt of wijk. Zo wordt het samenleven in hun straat, buurt of wijk aangenamer. Uit de inzendingen werden twee projecten gekozen en goedgekeurd. De bewoners engageren zich om hun idee in 2021 zelf uit te werken en te realiseren. Er wordt in totaal 10.000 euro projectsubsidie onder de twee projecten verdeeld.

Wijkbudget 2021 staat voor creativiteit en groen

Bewoners uit de buurt ’t Dokske gaan de creatieve toer op met hun project Empathy Flags. Samen met kunstenaars maken ze kleurrijke vlaggen die vrolijk zullen wapperen in de straten van ’t Dokske en zo de buurt opfleuren.

De bewoners van Van Praetlei kiezen voor een groene straat. Ze steken samen de handen uit de mouwen en maken plantenbakken om zo een aantal boomvakken waar nu niets groeit te vergroenen. Zo brengen ze kleur en gezelligheid in de straat.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.