Telefonische hulp bij het invullen van je belastingen

Wil je jouw belastingaangifte laten invullen door een medewerker van de FOD Financiën? Net zoals vorig jaar is er omwille van Corona geen mogelijkheid om dit op afspraak in het districtshuis te doen. Maar het is wel mogelijk via telefoon.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Hou je identiteitskaart bij de hand en bel naar het nummer die op de envelop van je aangifte staat (bruine envelop). Je zal een afspraak krijgen.

Een medewerker van FOD Financiën zal je op de dag van jouw afspraak opbellen om met jou je aangifte in te vullen. Vervolgens ontvang je per post een document om te ondertekenen en terug te sturen om je aangifte te vervolledigen.
De kantoren van de FOD Financiën zijn momenteel gesloten. Hulp wordt alleen telefonisch aangeboden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.