Start ticketverkoop voor 10 warme zomersessies in de tuin van het districtshuis

Van 18 tot en met 29 augustus verwennen we je met tien zomerse voorstellingen. De tuin van het districtshuis vormt dan hét decor voor intieme concerten en intense lachbuien. Bekende artiesten halen alles uit de kast om je onvergetelijke avonden te bezorgen.

De voorstellingen in de tuin van het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1) beginnen steeds om 20.30 uur (deuren open om 20 uur) en op zondagen om 11 uur (deuren open om 10.30 uur).

Bij regenweer gaan de voorstellingen door in Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok.

Een ticket kost steeds 5 euro. Bestel je tickets online via de links hieronder of aan de balie van Cultuurcentrum Merksem (Nieuwdreef 135) tijdens de openingsuren.

 • Woensdag 18 augustus
  Jean Bosco Safari & Steven Mintjens
  Verhalenverteller Jean Bosco Safari geeft het knalschot aan de zomersessies. In een sfeervolle setting neemt hij je mee in zijn uniek muzisch verhaal. Akoestische geluiden weergalmen door de gezellige tuin van het districtshuis. Zit, relax en geniet
  Tickets
 • Donderdag 19 augustus
  Eva De Roovere & Stephanie Struijk
  Met ‘Overal kom ik thuis’ brengen Stephanie Struijk en Eva De Roovere een ontroerend liedjesprogramma in het Nederlands. Ze laten je proeven van oud en nieuw materiaal, eigen songs en hits. Laat je meevoeren door hun eigenwijze muzikale reis.
  Tickets
 • vrijdag 20 augustus
  Trio Dhoore
  Trio Dhoore staat al tien jaar op de planken, telkens met hun ongeremd enthousiasme en grote liefde voor akoestische muziek. De broers Ward, Hartwin en Koen Dhoore creëren een eigen muzikaal verhaal dat warm onthaald wordt door het folk- en wereldmuziekcircuit.
  Tickets
 • Zaterdag 21 augustus
  Jens Dendoncker, Seppe Toremans en Vincent Voeten
  Na een resem succesvolle televisieprogramma’s is Jens Dendoncker opnieuw klaar om de theaterzalen te veroveren. En dat doet hij niet alleen, want hij neemt zijn comedyvrienden mee. Een geweldige mix van jonge talenten en gevestigde waarden.
  Tickets
 • Zondag 22 augustus
  Ensemble Ão
  Ão, het muzikale geesteskind van Brenda Corijn en Siebe Chau, brengt een frisse mix van Zuid-Amerikaanse gitaarklanken, subtiele elektronica en bezwerende zanglijnen in het Portugees en Engels.
  Tickets
 • Woensdag 25 augustus
  Jelle Cleymans
  Voor het eerst staat Jelle Cleymans helemaal alleen op een podium. In ‘Alleen in het ruime sop’ brengt Cleymans liederen en verhalen over loslaten en weer terugvinden. Of hoe de liefde altijd net dat tikkeltje sterker is.
  Tickets
 • Donderdag 26 augustus
  Senne Guns
  ‘Opus 3’ is een cabaret-debuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek èn zichzelf fileert. Een heerlijke mix van humor, muziek en absurdisme.
  Tickets
 • Vrijdag 27 augustus
  Little Chris & Geena Lisa
  Little Chris haalt zijn rockdoos naar boven en voert je mee naar de jaren ’60, ’70 en ’80. Naast Eric Bosteels vergezelt deze keer de immer ravissante Geena Lisa hem mee op het podium. Je gaat je benen moeilijk kunnen bedwingen!
  Tickets
 • Zaterdag 28 augustus
  Maarten Westra Hoekzema
  In ‘Tired of being young’ vraagt Maarten zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden. Hij brengt dit op geheel eigen wijze met een mengvorm tussen theater en comedy
  Tickets
 • Zondag 29 augustus
  La Vie Est Riguelle
  Tijdens deze laatste Zomersessie brengen Patrick Riguelle en Jan Hautekiet Ia douce France naar je toe. Samen met Gwen Cresens verwennen ze je met de beste, de mooiste en meest verrassende Franse chansons.
  Tickets

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.