Boomvakken in Van Praetlei dankzij het Merksemse wijkbudget

Onder het motto ‘uw idee is geld waard’ kunnen bewoners van Merksem een project realiseren in hun straat, buurt of wijk. Zo wordt het samenleven aangenamer. In Van Praetlei werd een project om de straat groener te maken goedgekeurd. De bewoners gingen onlangs aan de slag om vijf boomspiegels zonder begroeiing mooie plantenbakken te geven en die meteen te vullen met plantjes. Ook het onderhoud daarvan zullen de buurtbewoners voor hun rekening nemen.

De nieuwe plantenbakken werden ingehuldigd met een kleine receptie. Het was voor de buurtbewoners de eerste bijeenkomst na de coronaperiode, waar ineens een aantal nieuwe gezichten in de straat werden verwelkomd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.