In Petto | Feestweek voor de Merksemse senior van 15 tot 21 november

Na een lange periode ‘in ons kot’ is het stilaan tijd om terug wat meer buiten te komen. Met ‘In Petto’, een feestweek voor alle Merksemse senioren tijdens de jaarlijkse Week van de Senior, geeft het district je alvast een flink duwtje in de rug om uit je kot te komen!

Het district slaat daarvoor de handen in elkaar met verschillende partners en verenigingen en biedt je een week boordevol feestelijke activiteiten voor 60-plussers. Doe mee en geniet, leer andere Merksemse senioren kennen, ontspan je en ontdek je district.

Op www.merksem.be/inpetto vind je informatie over de verschillende activiteiten. Bij elke activiteit staat praktische info: locatie, datum en tijdstip, prijs of gratis, vooraf inschrijven of niet enzovoort. Voor de meeste activiteiten kan je inschrijven tot 12 november 2021.

Op het programma o.a. Petanque, lezing ‘De oceaan, het klimaat en onze gezondheid’, Yoga in het districtshuis, Bal Populaire, …

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.