112 nieuws Merksem

DB Gent – Merksem Handbal 24 – 22

Wat zich aankondigde als een wedstrijd in de kelder van het klassement werd een super spannende en hoogstaande wedstrijd, met twee ploegen die er vanaf het eerste fluitsignaal voor gingen.

Jeroen Driesen opende na 2 minuten de score voor Merksem 1 – 1. Timo Luypaert steeds mooi aangespeeld hield de score na 12 minuten op 7 – 6. Op het kwartier hing Stijn Van De Vliet de bordjes in evenwicht 8 – 8. Er op en er over dachten onze jongens en Laurel Ntibashirakandi zette de 9 – 11 op het scorebord. Gent dacht hier echter anders over en bij rust keken we tegen een minieme achterstand aan 13 – 12.

De tweede helft begon hoopgevend Slaven Barbaric zette zijn Merksem na 5 minuten opnieuw op voorsprong 13 – 14. Gent nam nu het initiatief over en het was Sander De Herdt die op de 10de minuut de 16 – 15 potte. Gent liet de koppositie niet meer los, Zaïd Allaf bracht ons terug tot op 1 doelpunt, maar Gent scoorde nu twee keer op rij en na 20 minuten stond de grootste kloof van de wedstrijd 20 – 17 te blinken. Mikolaj Borowczyk probeerde het laken nog naar onze kant toe te trekken maar op het einde van de wedstrijd was het net niet goed genoeg 24 – 22.

Merksem: Pieter Schruers 50′, Jarno Vinckevleugel 10′, Mikolaj Borowczyk 4, Slaven Barbaric 5, Bjorn Luypaert, Stijn Van De Vliet 3, Timo Luypaert 5, Jeroen Driesen 1, Zaïd Allaf 1, Ruben Pilate, Laurel Ntibashirakandi 2, Sander De Herdt 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.