112 nieuws Merksem

Politie bezoekt horeca- en handelszaken

Op vrijdag is het wijkteam van Luchtbal en Merksem samen met de sociale inspectiediensten op pad gegaan om tien handelspanden te controleren. Het ging om bouwwerven, cafés, een kapperszaak en verschillende winkels. Bij de actie zijn twee personen aangetroffen die illegaal in het land verblijven. Na contact met de Dienst Vreemdelingenzaken kregen zij het bevel om ons grondgebied te verlaten. Er zijn maar liefst negen zwartwerkers betrapt en geverbaliseerd. Iemand die een controle hardnekkig verstoorde, is voor het belemmeren van een politiecontrole geverbaliseerd. In een café vond de politie een fles lachgas die in beslag is genomen. In een andere zaak stelde de politie pv’s op voor onder meer problemen met de brandveiligheid, het afficheren van de openingsuren en de sluitingsdag.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.