Filmstraten: Maak deze zomer een filmstraat van jouw straat

Mis jij ook die gezellige bijeenkomsten met je buren? Lijkt een cinema-avond in je straat je een leuk initiatief? Schrijf je dan in en misschien komt men deze zomer met een leuke film naar jouw buurt!

Het district zorgt voor de logistieke omkadering en brengt een toffe film en een groot scherm mee. De straatbewoners kiezen mee welke film dat mag zijn en wanneer de filmstraat plaatsvindt. En ze zorgen voor enkele helpende handen bij de opbouw en de afbraak en maken reclame in de buurt.

Jouw straat inschrijven?
Stuur voor 1 mei een mail naar cultuurantenne.merksem@antwerpen.be of bel 03 338 72 71. Per straat is er 1 persoon aanspreekpunt voor alle praktische afspraken met het district. Bezorg ons je contactgegevens en de naam van de straat.

Zodra men meer zicht heeft op wat er allemaal mogelijk is in de zomer worden de filmstraten ingepland. Naargelang de maatregelen bestaat de mogelijkheid dat men uitwijkt naar een grotere locatie bij jouw in de buurt om meer Merksemnaren de kans te geven een film mee te pikken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.