Ophaalkalender

Sinds midden november wordt de ophaalkalender 2023 verdeeld in de Antwerpse wijken waar de huisvuilwagen langskomt. Vooraan staat de kalenderinfo en achteraan de sorteerinstructies voor PMD, papier en karton, glas, restafval en GFT.

Recycle! app
Je kan je ophaaldag ook altijd checken via de  Recycle! app. De app bundelt alle informatie over afvalverwerking en –ophaling in je buurt in een persoonlijk overzicht. Alle essentiële informatie vind je op één scherm: de datum van je volgende ophaling en ook de openingstijden en sluitingsdagen van je recyclagepark, de inzamelpunten voor batterijen en elektronica, glasbollen, kringwinkels, enz. Je vindt de gratis app in de in App Store of in de Google Play Store.

Online vanaf 1 januari 2023
Je kan je ophaalkalender voor 2023 ook raadplegen en afdrukken op www.antwerpen.be/ophaalkalender vanaf 1 januari 2023.

Vaste ophaaldag
Ten opzichte van vorig jaar zijn er geen wijzigingen of verschuivingen, je ophaaldag blijft hetzelfde. Op feestdagen wordt het huisvuil ook gewoon opgehaald.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.