Merksemse eindejaarsreceptie op zondag 18/12

De 18de editie van de Merksemse eindejaarsreceptie heeft plaats op zondag 18 december van 11 tot 14 uur. Na een noodgedwongen pauze van 2 jaar strijkt men dit jaar neer op de speelplaats van Koninklijk Atheneum Merksem. De ingang bevindt zich ter hoogte van Ringlaan 71.

Het district trakteert elke Merksemnaar op 2 jetons voor drank, frietjes, pannenkoeken of soep.

Bovendien wordt de receptie opgeluisterd door de muziek van Get Some Wine en zet de ‘complimentenman’ iedereen figuurlijk in de bloemetjes.

De opbrengst van de bijkomende consumpties schenkt men traditiegetrouw integraal aan een goed doel. Dit jaar krijgt de sociale werking van City Pirates onze steun. City Pirates is immers veel meer dan een voetbalclub. De club zet zich ook in om de sociale situatie van haar spelers te versterken en al hun talenten te ontwikkelen. De club vormt op die manier een veilige thuishaven voor haar spelers en geeft jongeren de warmte en het vertrouwen die nodig zijn.

Eindejaarsreceptie district Merksem
zondag 18 december 2022 van 11 tot 14 uur
speelplaats Koninklijk Atheneum Merksem, Ringlaan 69
2 gratis consumpties | neem 2 euro mee als waarborg voor de herbruikbare bekers

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.