OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal 23 – 38

Met 2 doelmannen en 8 veldspelers moesten we de competitieleider in de ogen kijken. Het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijk op 7 – 7. Guillaume Poppe en Sander De Herdt waren goed bij schot. Jarno Vinckevleugel deed wat hij kon. Maar we moesten langzaam maar zeker de rol lossen, dit resulteerde in een 14 – 20 bij de rust.

Merksem schoot het best uit de startblokken 17 – 21 en dan sloeg het noodlot weer toe. Guillaume Poppe moest geblesseerd naar de kant. Even totale ontreddering en een rode kaart voor Jarno Vinckevleugel verder bracht de stand op 19 – 32. Thibaut Masscho, Matija Mikovic en Hannes Weber deden wat ze konden maar bij affluiten stond er 23 – 38 op het scorebord.

Merksem: Thibaut Masscho 25′, Jarno Vinckevleugel 35′, Hannes Weber 5, Guillaume Poppe 5, Sander De Herdt 6, Matija Mikovic 4, Jasper Proost, William Audi 2, Wannes Van Dijck, Seppe Minnebach 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.