Kinokidsfestival 2023

Schouwburg Noord en jeugddienst Merksem organiseren op woensdag 25 januari hun jaarlijkse filmfeest van en voor jonge filmmakers. Geniet op het Kinokidsfestival met de hele familie van leuke films en workshops.

Een groep kinderen maakte het voorbije jaar in Merksem tal van leuke filmpjes tijdens workshops en filmateliers bij de jeugddienst, CO Merksemdok en de Academie Merksem. De resultaten van al dat creatieve werk wordt in première getoond op groot scherm in schouwburg Noord. Aansluitend geniet je van de hoofdfilm ‘De Gebroeders Schimm’.

Na de hoofdfilm is er een hapje en drankje voorzien en kan je meedoen aan leuke workshops.

Programma
13.45 uur Deuren open

14.00 uur Animatie- en kortfilm
Animatiefilmpjes gemaakt tijdens het filmkamp van jeugddienst Merksem
Kortfilmpjes van Academie Merksem

14.15 uur Hoofdfilm: De Gebroeders Schimm

Last van spoken of klopgeesten? De Gebroeders Schimm helpen je uit de nood. Waar monsters op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle griezels in de kast, de kelder of onder het bed en sluiten ze voorgoed op. Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf. Het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt. Verwacht je aan een geestige griezelfilm voor de hele familie.

16.00 uur Receptie en workshops
Doorlopend: vertoning filmpje Kunstenbad

17.30 uur – Einde

Meer info
Kinokidsfestival
woensdag 25 januari 2022 om 13.45 uur
Schouwburg Noord, Nieuwdreef 135, 2170 Merksem
Reserveer je tickets: https://www.schouwburgnoord.be/programma/de-gebroeders-schimm-9-kinokidsfestival
03 641 62 10, noord@antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.