Laatste reacties

Weer

Merksem
22 februari 2018, 13:49
Zonnig
Zonnig
4°C
gevoelstemperatuur: -2°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 52%
windsnelheid: 22 km/h O
Windstoten: 22 km/h
zonsopgang: 7:42
zonsondergang: 18:10
Verwachting 22 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
5°C
windsnelheid: 14 km/h ONO
Windstoten: 22 km/h
nacht
Helder
Helder
-3°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 23 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
3°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 22 km/h
nacht
Helder
Helder
-4°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 24 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
5°C
windsnelheid: 14 km/h O
Windstoten: 22 km/h
nacht
Helder
Helder
-4°C
windsnelheid: 14 km/h ONO
Windstoten: 22 km/h
Verwachting 25 februari 2018
dag
Zonnig
Zonnig
2°C
windsnelheid: 14 km/h ONO
Windstoten: 22 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
-5°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 26 februari 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
2°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
-7°C
windsnelheid: 7 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

5 arrestaties in verband met drugshandel

In Roosendaal heeft het Courageteam van de Nederlandse politie dinsdag 5 arrestaties verricht nadat medewerkers van het team waargenomen hadden dat 3 Belgen een illegaal drugsverkooppunt binnen gingen. Naast de kopers werden ook twee inwoners van Bergen Zoom gearresteerd die zich in het pand bevonden. 2 van de 3 Belgen zijn Merksemenaars.

Gisteravond zagen leden van het Courage-team dat een man en een vrouw een pand aan de Auvergnestraat te Bergen op Zoom binnen gingen en korte tijd later weer het pand verlieten. Dit pand, waar de voormalige Coffeeshop Africa gevestigd is geweest, betreft een illegaal verkooppunt van verdovende middelen. De man en vrouw stapten in een Belgische personenauto waarin de bestuurder op hen zat wachten. Voordat de auto Bergen op Zoom kon verlaten werd deze staande gehouden. Bij controle bleek dat men in het pand inderdaad 26 gram marihuana had gekocht. De marihuana werd in beslag genomen en tegen de 3 Belgische inzittenden is proces-verbaal opgemaakt. Zij kunnen ieder met betaling van een boete van 250 euro, een bezoek aan de rechter voorkomen.

Het gaat om twee mannen van 21 en 26 jaar uit Merksem en een 22-jarige vrouw uit Borgerhout.

Vervolgens deed de politie een inval in de woning aan de Auvergnestraat en werden twee mannen, woonachtig in Bergen op Zoom 30 en 42 jaar, aangehouden op verdenking dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan de verkoop van de marihuana. In de woning werd ruim 40 gram aan marihuana en hasjiesj alsmede een weegschaaltje in beslag genomen. Ook deze verdovende middelen zijn in beslag genomen en tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt. Doordat een van de aangehouden mannen eerder, terzake soortgelijke feiten vanuit hetzelfde pand, was opgepakt en onder voorwaarden in vrijheid was, is zijn invrijheidstelling geschorst. Hij wordt overgebracht naar een huis van bewaring. De in beslag genomen verdovende middelen zullen op de voorgeschreven wijze vernietigd worden.

Geef een reactie