Weer

Merksem
21 augustus 2017, 12:17
Deels zonnig
Deels zonnig
18°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 63%
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 7 km/h
zonsopgang: 6:38
zonsondergang: 20:51
Verwachting 21 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
21°C
windsnelheid: 7 km/h Z
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
14°C
windsnelheid: 4 km/h Z
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 22 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
23°C
windsnelheid: 4 km/h ZO
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
16°C
windsnelheid: 4 km/h OZO
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 23 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
28°C
windsnelheid: 7 km/h Z
Windstoten: 14 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
13°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 24 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
23°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
22°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 7 km/h
 

Archief

Port of Antwerp Greys verliest eervol en ongelukkig op EK van favoriet L&D Amsterdam : 2-4

Port of Antwerp Greys mocht in Nettuno de spits afbijten tegen L&D Amsterdam in de Champions League Baseball. Een ongelukkige 1ste inning met enkele hits en enkele errors bracht de stand onmiddellijk op 3-0 voor de Nederlanders. De 2de inning bracht Bryon Bell op 2de base, maar verder geraakten de Merksemnaars niet. De Amsterdammers konden nog een puntje scoren : 4-0 en de vrees voor een afstraffing leek niet ver af. Maar dat was zonder de strijdlust van de Greysboys gerekend. Fil Vandermeiren kreeg een base-on-ball en kon scoren op een double van Dennis Van Hoof : 4-1. Daniel Howard deed zijn reputatie als pitcher eer aan en hield L&D tegen.

De 4de inning bracht wel Antwerpse lopers op de basen, maar scoren ging niet. Daniel Howard maakte korte metten met de L&D-batters. In de 5de inning kon weer Fil Vandermeiren scoren en werden de Nederlanders weer op nul gehouden : 4-2 en weer hoop ! Het “momentum” heeft mogelijk in de 6de inning gelegen : met 3 basen bezet konden de Antwerpenaars het niet afmaken. Het bleef 4-2 en toen begon het te regenen ! Game over en out ! Zoals het reglement het voorschrijft werd de uitslag behouden : eervol 4-2 verlies, maar een gevoel dat er misschien meer in zat ! In ieder geval een hoopvol begin van deze campagne op het hoogste niveau. Eens te meer een bewijs dat Port of Antwerp Greys een plaats bij de elite waard is.

Geef een reactie