Laatste reacties

Weer

Merksem
13 december 2017, 17:42
Regen
Regen
6°C
gevoelstemperatuur: 0°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 14 km/h Z
Windstoten: 14 km/h
zonsopgang: 8:39
zonsondergang: 16:35
Verwachting 13 december 2017
dag
Regen
Regen
6°C
windsnelheid: 18 km/h ZZW
Windstoten: 50 km/h
nacht
Regen
Regen
3°C
windsnelheid: 14 km/h WZW
Windstoten: 29 km/h
Verwachting 14 december 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
7°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
2°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 15 december 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
6°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
1°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 16 december 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
6°C
windsnelheid: 11 km/h WNW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
1°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 17 december 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
6°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
2°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

Wordt Helen Geets de nieuwe Maria?

Reeds een paar weken kan je op VTM terecht voor een nieuwe talentenjacht. In Nederland deden ze het al enkele malen met succes, dus volgt Vlaanderen ook. Men gaat op zoek naar een hoofdrolspeelster in The Sound of Music, de musical die in het najaar naar Vlaanderen komt. Merksem wordt met klasse vertegenwoordigd door Helen Geets. Zij zingt in de eerste liveshow op woensdag 8 april 2009 het nummer ‘What a feeling’ van Irene Cara. In deze liveshows beginnen de 11 finalistes van Op Zoek naar Maria aan een nieuw hoofdstuk in de open casting voor de hoofdrol in The Sound of Music. Deze hoofdrol is alleen weggelegd voor een echt toptalent. De Vlaamse Maria moet niet alleen de pannen van het dak kunnen zingen, ze moet ook kunnen acteren, mensen aan het lachen brengen en fysiek sterk genoeg zijn om wekenlang te schitteren in deze grote productie.

Het panel bestaande uit Linda Lepomme, Frank Van Laecke en Peter De Smet geeft na de optredens hun commentaren en advies, maar beslissingsrecht hebben ze niet meer. Die taak is weggelegd voor de kijkers, die uitgenodigd worden om hun hun favoriet naar de volgende liveshow te stemmen.

Na de onderbreking voor Jes treden de twee Maria’s met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw op. Over hun toekomst in Op Zoek naar Maria wordt beslist door producent Albert Verlinde. Hij krijgt het allerlaatste woord en bepaalt wie van de twee mag blijven strijden om de hoofdrol en voor wie Op Zoek naar Maria afgelopen is.

Geef een reactie