Weer

Merksem
18 oktober 2017, 7:43
Helder
Helder
12°C
gevoelstemperatuur: 11°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h O
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 8:11
zonsondergang: 18:43
Verwachting 18 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
21°C
windsnelheid: 7 km/h Z
Windstoten: 11 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
11°C
windsnelheid: 4 km/h Z
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 19 oktober 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
22°C
windsnelheid: 7 km/h Z
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
14°C
windsnelheid: 14 km/h ZZW
Windstoten: 25 km/h
Verwachting 20 oktober 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
18°C
windsnelheid: 14 km/h ZW
Windstoten: 25 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
12°C
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 21 oktober 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
18°C
windsnelheid: 22 km/h ZW
Windstoten: 36 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
10°C
windsnelheid: 18 km/h ZW
Windstoten: 25 km/h
Verwachting 22 oktober 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
14°C
windsnelheid: 18 km/h WZW
Windstoten: 29 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
9°C
windsnelheid: 14 km/h WZW
Windstoten: 22 km/h
 

Archief

Wordt Helen Geets de nieuwe Maria?

Reeds een paar weken kan je op VTM terecht voor een nieuwe talentenjacht. In Nederland deden ze het al enkele malen met succes, dus volgt Vlaanderen ook. Men gaat op zoek naar een hoofdrolspeelster in The Sound of Music, de musical die in het najaar naar Vlaanderen komt. Merksem wordt met klasse vertegenwoordigd door Helen Geets. Zij zingt in de eerste liveshow op woensdag 8 april 2009 het nummer ‘What a feeling’ van Irene Cara. In deze liveshows beginnen de 11 finalistes van Op Zoek naar Maria aan een nieuw hoofdstuk in de open casting voor de hoofdrol in The Sound of Music. Deze hoofdrol is alleen weggelegd voor een echt toptalent. De Vlaamse Maria moet niet alleen de pannen van het dak kunnen zingen, ze moet ook kunnen acteren, mensen aan het lachen brengen en fysiek sterk genoeg zijn om wekenlang te schitteren in deze grote productie.

Het panel bestaande uit Linda Lepomme, Frank Van Laecke en Peter De Smet geeft na de optredens hun commentaren en advies, maar beslissingsrecht hebben ze niet meer. Die taak is weggelegd voor de kijkers, die uitgenodigd worden om hun hun favoriet naar de volgende liveshow te stemmen.

Na de onderbreking voor Jes treden de twee Maria’s met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw op. Over hun toekomst in Op Zoek naar Maria wordt beslist door producent Albert Verlinde. Hij krijgt het allerlaatste woord en bepaalt wie van de twee mag blijven strijden om de hoofdrol en voor wie Op Zoek naar Maria afgelopen is.

Geef een reactie