Weer

Merksem
23 augustus 2017, 16:01
Zonnig
Zonnig
28°C
gevoelstemperatuur: 29°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 44%
windsnelheid: 11 km/h ZO
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 6:41
zonsondergang: 20:47
Verwachting 23 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
29°C
windsnelheid: 11 km/h Z
Windstoten: 18 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
16°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
23°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 augustus 2017
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
25°C
windsnelheid: 4 km/h OZO
Windstoten: 7 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
17°C
windsnelheid: 4 km/h ONO
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 augustus 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
26°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt met onweer
Meest bewolkt met onweer
16°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 augustus 2017
dag
Bewolkt
Bewolkt
23°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
14°C
windsnelheid: 4 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Wordt Helen Geets de nieuwe Maria?

Reeds een paar weken kan je op VTM terecht voor een nieuwe talentenjacht. In Nederland deden ze het al enkele malen met succes, dus volgt Vlaanderen ook. Men gaat op zoek naar een hoofdrolspeelster in The Sound of Music, de musical die in het najaar naar Vlaanderen komt. Merksem wordt met klasse vertegenwoordigd door Helen Geets. Zij zingt in de eerste liveshow op woensdag 8 april 2009 het nummer ‘What a feeling’ van Irene Cara. In deze liveshows beginnen de 11 finalistes van Op Zoek naar Maria aan een nieuw hoofdstuk in de open casting voor de hoofdrol in The Sound of Music. Deze hoofdrol is alleen weggelegd voor een echt toptalent. De Vlaamse Maria moet niet alleen de pannen van het dak kunnen zingen, ze moet ook kunnen acteren, mensen aan het lachen brengen en fysiek sterk genoeg zijn om wekenlang te schitteren in deze grote productie.

Het panel bestaande uit Linda Lepomme, Frank Van Laecke en Peter De Smet geeft na de optredens hun commentaren en advies, maar beslissingsrecht hebben ze niet meer. Die taak is weggelegd voor de kijkers, die uitgenodigd worden om hun hun favoriet naar de volgende liveshow te stemmen.

Na de onderbreking voor Jes treden de twee Maria’s met het minst aantal stemmen achter hun naam opnieuw op. Over hun toekomst in Op Zoek naar Maria wordt beslist door producent Albert Verlinde. Hij krijgt het allerlaatste woord en bepaalt wie van de twee mag blijven strijden om de hoofdrol en voor wie Op Zoek naar Maria afgelopen is.

Geef een reactie