Port of Antwerp Greys klaar voor nieuwe Europese campagne

Maandag 14 juni start op de terreinen van Royal Greys de Euro Qualifier baseball voor clubteams. De plaatselijke club, Port of Antwerp Greys, neemt het op tegen teams uit Servië, Griekenland, Tsjechië, Oostenrijk en Kroatië. Inzet is een plaats in de barragewedstrijden die einde september in Frankrijk betwist worden. De winnaar van deze wedstrijden mag naar de Europese A-poule !

Vorig jaar slaagde Port of Antwerp Greys er in België in die hoogste reeks te houden. Spijtig genoeg konden ze zelf die plaats niet verdedigen omdat ze tweede eindigden in het Belgische kampioenschap. Ondertussen heeft Pioneers Hoboken op een schitterende manier die plaats veilig gesteld. De strijd die maandag begint is er dus één om een tweede Belgische club op het hoogste niveau te krijgen !

De jongens uit Merksem mogen zich niet laten verrassen door de “mindere goden”. Hoofddoel is in de eerste plaats de finale van zaterdag te bereiken. Verwacht wordt dat de sterkste tegenstand zal komen van de Tjechen in de eerste plaats en in mindere mate misschien de Oostenrijkers.

Maandag opent Port of Antwerp Greys de Oostenrijkse Schwaz Tigers om 18u op de terreinen Kwadevelden, Alkstraat, Merksem.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.