Antwerps Atletiek Gala

Op zaterdag 29 augustus organiseert OLSE Merksem Atletiek Club, in samenwerking met de Stad Antwerpen, het 46ste Internationaal Anwerps Atletiekgala in de Rode Loop. Er worden Belgische en internationale topatleten uit 25 verschillende landen verwacht.

Het programma begint bij de jeugd dat zijn talenten kan laten zien aan het publiek. Om 17ubegint het hoofdprogramma. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld het speerwerpen bij de mannen, waarin Belgisch kampioen en WK-geselecteerde Tom Goyvaerts en belofte Thomas Smet de hoofdrol spelen. Voor en na het hoofdprogramma is er ook een internationaal programma. Hier kunnen jongere en minder succesvolle atleten zich met elkaar meten. Dat maakt van het Atletiekgala een feest voor jong en oud met atleten van alle niveaus.

Het Atletiekgala is een wedstrijd van hoog niveau waarbij topatleten van over heel de wereld hun persoonlijke records trachten scherp te stellen. Iedereen kan komen genieten van het spektakel in Merksem. Min 16-jarigen mogen gratis binnen, de anderen betalen vijf euro

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.