Bredabaan Promotions maakt zich zorgen over de heraanleg van de Bredabaan

Handelaarsvereniging Bredabaan Promotions heeft een dossier met 10 punten van kritiek omtrent de heraanleg van de Bredabaan overhandigd aan het districtsbestuur.

Grootste probleem voor de middenstandsvereniging is het feit dat er in beide rijrichtingen maar één rijstrook zal overblijven. De vrije bus- en trambedding zou ook een afgeschuinde rand moeten krijgen zodat het verkeer in geval van nood eenvoudiger kan uitwijken.

Ook de timing van de werken (start voorjaar 2012) en de duur is volgens Bredabaan Promotions niet perfect. Door de crisis hebben de winkeliers het al moeilijk gehad en ze zijn nog niet gerecupereerd. Beter is de werken uit te stellen naar het najaar van 2012. Werken die zoals voorzien 20 maanden moeten duren, dat is wel heel erg lang.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.