Antwerp Metal Fest Contest

Vanavond en morgenavond kunt u in Kaddish (Vordensteinstraat 50, Schoten) terecht voor de finales van de Antwerp Metal Fest Contest. Met de AMF Contest wil het Antwerp Metal Fest kleinere lokale bands de kans geven om op het festival te spelen. De vier winnende bands zullen zo de affiche delen met topgroepen als Diablo Blvd, Napalm Death, Knuckledust, Death Before Dishonor, Belgian Asociality, In-Quest, Raketkanon en vele andere.

Elke avond strijden 5 bands om twee plaatsen (jury- en publieksprijs) op de affiche van Antwerp Metal Fest. De deuren van de finales openen om 19u, een kaartje kost €5 en geeft toegang op beide dagen. Het Antwerp Metal Fest zal doorgaan op 12 en 13 juli in het Bouckenborgh park te Merksem.

De 10 bands die het dit weekend tegen elkaar opnemen werden door een jury geselecteerd uit 93 inschrijvingen.

Vrijdag strijden volgende bands voor een plek Spitdown, Sons of Irah, Two Minutes Hate, Trauma Exposure, Notti del Terrore.

En op zaterdag hopen This Kid, Carrion, 6 Days Of Justice, Black Swarm en Reject The Sickness een plaatsje op het festivalpodium te bemachtigen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.