Waasmunste​r – OLSE 19 – 24

OLSE blijft op de eerste plaats.

Was het de moeilijke verplaatsing hoe moesten we met de 10 miles van Antwerpen op tijd in Waasmunster geraken? Of was het de stress van te moeten winnen tegen ons zwarte beest want St Truiden had gisteren de volle buit gepakt op Gent. Feit is dat OLSE ontzettend zenuwachtig aan de wedstrijd begon.

Nadat we een eerste kloofje 3 – 1 na 5 minuten via Ward De Vos en Mats De coster konden ombuigen naar een 6 – 7 voorsprong na 20 minuten met vooral ook dank aan Jasper Mendes, moesten we als supporters toch toezien dat er maar weinig bezieling stak in ons team dit resulteerde dan ook in een rampzalige 11 – 8 ruststand.

Na een lange pauze Waasmunster waande zich al gewonnen, kwam OLSE toch terug op het veld. Deze keer heel wat meer gemotiveerd en in een totaal andere opstelling. Proficiat aan de uitvinders. Vanuit een sterke verdediging trok OLSE naar voor. De kwistig assists uitdelende Jimmy Jacobs en Tom Hens vonden keer op keer hun schutter Sten Dielen en een goed vrijlopende Wim Verhaegen op pivot. Waasmunster werd van het kastje naar de welbekende muur gespeeld.

5 minuten voor tijd bij een 17 – 22 stand na enkele applaus vervangingen kon Joost Vanderhallen de kloof vrijwaren en bij 19 – 24 bereikten we het eindsignaal.

Opdracht volbracht.

OLSE: Sten Dielen 6,Wim Verhaegen 5,Mats De Coster 3,Jos Riské 3,Joost Vanderhallen 2,Ward De Vos 2,Jimmy Jacobs 2,Yannick De Hert 1.

Waasmusnter: Sovet 4,VanDoorsselaere-Callaerts-Salmi-De Loose 3,De Bondt H 2,De Bondt W 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.