Stuk boom breekt af waar school wou fietsen

Deze ochtend is een deel van een boom in de dreef van Bouckenborgh park afgebroken net op de plek waar het Sint Eduardusinstituut een opstelling voor een fietsactiviteit had gemaakt.

Vandaag hebben de leerlingen van de eerste graad van het Sint Eduardusinstituut aan de Bredabaan een fietsactiviteit. Deze zou normaal doorgaan in de dreef van het Bouckenborgh park. Net toen de opstelling klaar was, viel net ernaast een stuk boom op de grond. Amper een minuut ervoor stonden er op die plek nog mensen aan de opstelling te werken.

De boom versperde de hele weg en werd door de stadsdiensten verwijderd.

Dat er problemen zijn met de bomen is al langer geweten, eerder dit jaar werden er nog een aantal verwijderd. Maar eigenlijk zijn de meeste bomen in de dreef ziek en beschadigd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de boom afbrak, zelfs op een moment dat er geen wind was. Het is trouwens al de tweede keer deze week dat er zo iets voorvalt. De school heeft dan maar beslist om de activiteiten op de speelplaats te laten doorgaan om geen kinderen in gevaar te brengen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.