Dienstverlening burgerlijke stand Merksem

Elke Merksemnaar kan in het districtshuis bij de dienst burgerlijke stand terecht voor heel uiteenlopende zaken zoals erkenning geboorte, nationaliteitsaanvraag, huwelijk, naamswijziging,  adoptie, … . Stuk voor stuk ingrijpende gebeurtenissen die een meer persoonlijke aanpak vragen.

Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren, zal de burgerlijke stand vanaf 1 augustus elke middag enkel op afspraak werken. In de voormiddag is de burgerlijke stand geopend van 9 tot 12 uur en kan u er terecht zonder afspraak.

Hoe maakt u een afspraak?

  •  Bel naar het nummer 03 338 72 42 of kom even langs in het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1)
  • Mail naar ME_DL_INFO@stad.Antwerpen.be met vermelding van uw naam, uw rijksregister- en telefoonnummer en de reden van afspraak. U wordt zo snel mogelijk gecontacteerd om de afspraak te bevestigen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.